Amsterdam Bourbon Street Music Club

Live Music

7 NIGHTS A WEEK

BOURBON STREET live muziek Amsterdam

is de plek als blues en live muziek Amsterdam je muzikale ziel raken. Als een mininiatuur van een grote concerthal heeft Bourbon Street een intieme sfeer. Live muziek Amsterdam is zo van zeer dichtbij te genieten. Elke avond staat er bruisende blues, vurige funk en hete soul op de kaart.

Sterren spelen live muziek Amsterdam

Grote sterren, als Sting, Jeff Healey en Toto's Bobby Kimball hebben hun weg naar Bourbon Street Club live muziek Amsterdam gevonden om te genieten van een unique Amsterdamse versie van een New Orleanse bluesclub. Verwacht geen felbegeerde zitplaats, maar met een te gekke band en koud bier dans een toch de hele nacht. Anders dan een New Orleanse bluesclub, maakt Bourbon Street live muziek Amsterdam uw muzikale ervaring meer internationaal.

Nachtleven is live muziek Amsterdam

Uiterlijk kan misleiden. Als u binnen bent voor 11pm, lijkt Bourbon Street misschien leeg en saai overkomen, niet een plek waar je een van je leukste muzikale ervaringen verwacht op te doen in live muziek Amsterdam. Echter tegen middernacht en later is Bourbon Street een trekpleister voor menig touristen en vaste klanten en geeft precies dat... je leukste muzikale ervaringen in live music Amsterdam ... Voor entertainment middernacht en als plek om te chillen en te genieten van live muziek Amsterdam is Bourbon Street de plek voor jou.

Waar en wanneer gebeurt live muziek Amsterdam?

Was het niet Lou Reed die zei: "twee guitaren en drums zijn niet te verslaan?" De warme simpliciteit van een vette blues band raakt je ziel en de Bourbon Street Live Muziek Amsterdam is waar het gebeurd , hartje Amsterdam Leidse Plein.

Elke avond van de week krijgt u de beste 24 karaats live muziek Amsterdam.

Nederlandse en buitenlandse artiesten spelen een breed repertoire: van swingende rock'n roll & vurige soul tot goede oude rhythm & blues. Misschien sta je naast Sting aan de bar of staat de Rolling Stones Crew te springen op het podium. Maandag en dinsdag heeft Bourbon Street Live muziek Amsterdam jamsessies.

Wat gebeurt er vanavond in de Bourbon Street live muziek Amsterdam?

Een groovy band speelt, heerlijk vloeibaar goud local en people feesten met booze en blues. Stap binnen - De beste live muziek Amsterdam 7 dagen per week!

    Copyright 2010 | Bourbon Street live music club | Leidsekruisstraat 6-8 | 1017 RH | Amsterdam | The Netherlands - Contact | Live muziek Amsterdam