Amsterdam Bourbon Street Music Club

Live Music

7 NIGHTS A WEEK

Southern Train

“Southern Train: de whiskey rock & rollers uit Haarlem”

Southern Train, een oersterke bluesrockformatie uit Haarlem, speelt repertoire van Lynyrd Skynyrd en andere Southern blues. Sinds september 2011 speelt de band in zijn huidige formatie met Edgar Meijne op zang, Remmert Velthuis op drum, Merlijn van Nieuwenhuizen op bas, en Sytse Bakker en Niels Heemskerk op gitaar.

Na enkele repetities in “het hok” doken zij het podium op en spelen zij inmiddels (maart ’12) wekelijks in met name regio Leiden, Amsterdam en Haarlem. Met een groeiend aantal fans maken zij keer op keer van elk optreden een feest waarbij de grootste successen van Lynyrd Skynyrd voorbij komen. 

Southern Train heeft zich verdiept in ‘de blues uit het Zuiden’ en dan met name het repertoire van Lynyrd Skynyrd. De muziek is veelzijdig en gaat van strakke riffs naar vintage blues. Het is muziek die recht vanuit het hart komt. Dit is ook de manier waarop Southern Train haar muziek neerzet: gedreven, passievol en vol overgave.

www.southerntrain.nl

www.facebook.com/SouthernTrain

Line up:

Zang:Edgar Meijne

Gitaar:Niels Heemskerk      

Drums:Remmert Velthuis

Bas:Merlijn van Nieuwenhuizen

Gitaar:Sytse Bakker

 

Contact informatie:

Sytse Bakker 

E: sytsebakker@zonnet.nl 

M: +31624242045

Remmert Velthuis

E: remmertvelthuis@hotmail.com

M: +31650870485

 

Upcoming events
Social media
Genres

Copyright 2010 | Bourbon Street live music club | Leidsekruisstraat 6-8 | 1017 RH | Amsterdam | The Netherlands - Contact | Live music Amsterdam