Amsterdam Bourbon Street Music Club

Live Music

7 NIGHTS A WEEK

Foto BS zaal

  

AL MEER DAN 25 JAAR EEN BEGRIP IN AMSTERDAM

 

In 1990 beantwoordde de toenmalige blues-club Bourbon Street de grote vraag naar live-muziek in Amsterdam. Het zou niet lang duren voordat Amsterdammers, toeristen, studenten en muzikanten de weg naar de Leidsekruisstraat steevast wisten te vinden. Sinds een aantal jaar heeft Bourbon Street zijn muzikale horizon danig verbreed en is het vandaag de dag dé plek om te genieten van live-muziek uit vrijwel ieder genre.

 

Onze programmering bestaat uit rock, soul, funk, reggae, folk, blues en alles daar tussenin. Elke avond van de week staan er toerende internationale artiesten, coverbands van de bovenste plank, of opkomende lokale acts op ons knusse podium. Op maandag kunt u bij ons terecht voor onze befaamde open jamsessie, waar muzikanten uit binnen- en buitenland bij huisband Mosquito aanschuiven om samen nieuwe muziek te creëren. ‘Magic Monday’ is gratis te bezoeken, net als onze shows op zondagavond. Dan is Bourbon Street de huiskamer voor liefhebbers van soul, funk en kwaliteitspop. Ook op dinsdag is Bourbon Street gratis te bezoeken. Op de andere dagen bieden wij een zeer divers programma. Op woensdag en donderdag zijn de concerten te bezoeken voor slechts € 3,00 en op vrijdag en zaterdag heeft u al een hele nacht live-muziek (van 23:00 tot 04:00) voor maar € 5,00.

 

In de loop der jaren hebben we vele geweldige artiesten mogen ontvangen. Van vaderlandse helden als Herman Brood en Hans Dulfer, tot wereldsterren als Sting, ZZ Top, Joss Stone, Tower Of Power, Toto en B.B. King. Dat Amsterdam een muzikale stad van internationale allure is, mag geen geheim meer zijn. De vele getalenteerde muzikanten die onze hoofdstad rijk is, maken van Bourbon Street een muzikale smeltkroes, uniek in Amsterdam. 

Bands van hoog niveau, klantvriendelijk personeel en oer-Amsterdamse, ongedwongen gezelligheid. Het is niet verwonderlijk dat Bourbon Street al jaren een zeer gemêleerd publiek van alle leeftijden mag ontvangen. Want goede muziek is voor iedereen. Loop eens binnen en ervaar het zelf!

 

Bourbon Street is van zondag t/m donderdag geopend van 22:00 tot 04:00. Op vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 05:00.

 

WIl je Bourbon Street afhuren voor een (besloten) evenement, neem dan contact op via info@bourbonstreet.nl.

 

Wil jij een van de bands van Bourbon Street boeken? Wij kunnen je hierbij helpen! Veel van de muzikanten en groepen die regelmatig op ons podium staan, doen veel werk als sessiespelers, en op corporate en privé aangelegenheden. Daarnaast wordt een groot deel van deze artiesten niet belemmerd door een management en contract van een platenmaatschappij.

Wellicht was er op de avond zelf geen mogelijkheid toe om het met de muzikant(en) zelf te bespreken, of ben je simpelweg op zoek naar een artiest of band met specifieke vaardigheden, of binnen een bepaalde stijl.

 

Dus als jij geïnteresseerd bent in een band (of een specifieke muzikant)? Stuur ons een mailtje en wij brengen je in contact met de artiesten!


    Copyright 2010 | Bourbon Street live music club | Leidsekruisstraat 6-8 | 1017 RH | Amsterdam | The Netherlands - Contact | Live muziek Amsterdam